ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικοί όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Το www.nbaxevanis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας με την επωνυμία « ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία », που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, οδός Τεμενίων αριθ. 3 - Νέα Αλικαρνασσός με ΑΦΜ 801423623 ΔΟΥ Ηρακλείου.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου και να προβείτε σε χρήση/επίσκεψη της ιστοσελίδας μας μόνον εφόσον τους αποδέχεσθε πλήρως. Η χρήση/επίσκεψη αυτού του διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφόμενων εδώ όρων χρήσης. Η πλοήγηση και παραμονή στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, συνιστά έμπρακτη αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης.

Σε περίπτωση δε μη αποδοχής έστω και ενός εκ των κατωτέρω όρων, οφείλετε να διακόψετε άμεσα την περαιτέρω χρήση του ιστοτόπου μας και των παρεχόμενων μέσω αυτού υπηρεσιών.

1. Ιδιοκτησία ιστοτόπου

Η ιδιοκτησία του διαδικτυακού τόπου www.nbaxevanis.gr, η εκμετάλλευση και η διαχείρισή του ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία « ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία » με διακριτικό της τίτλο « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE. », ( εφεξής « η Εταιρεία »), που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, οδός Τεμενίων αριθ. 3 - Νέα Αλικαρνασσός και διαθέτει υποκατάστημα επί της οδού Τιμοθέου αριθ. 9 – Νέα Αλικαρνασσός-Ηρακλείου, με ΑΦΜ 801423623 ΔΟΥ Ηρακλείου και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 156500327000.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nbaxevanis.gr  ή στον τηλεφωνικό αριθμό 2810 341504.

Οι χρήστες του www.nbaxevanis.gr μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης των παρόντων όρων από τη σχετική αναγραφή στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

Τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι καινούργια και αποστέλλονται στον πελάτη, όπως ακριβώς παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές μας.

2. Τροποποίηση όρων και προϋποθέσεων

2.1 Η Εταιρεία δύναται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να προβαίνει μονομερώς στην τροποποίηση ή ανανέωση των παρόντων όρων χρήσης και προϋποθέσεων των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί..

2.2 Ο χρήστης οφείλει να ελέγχει για τυχόν τροποποιήσεις για τις οποίες θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση σε εμφανές σημείο του ιστοτόπου. Οι τροποποιήσεις αυτές, εφόσον ο χρήστης εξακολουθεί να κάνει χρήση του ιστοτόπου ή των υπηρεσιών αυτού, τεκμαίρεται ότι έχουν ληφθεί υπ’ όψιν και έχουν γίνει αποδεκτές από το χρήστη. Οι τροποποιήσεις θα αφορούν μόνο το συγκεκριμένο τμήμα το οποίο κάθε φορά τροποποιείται, οι δε λοιποί όροι χρήσης παραμένουν και ισχύουν ως έχουν, αποτελώντας ομού μετά των τροποποιήσεων το ενιαίο σύνολο των Γενικών Όρων Χρήσης του παρόντος ιστότοπου.

2.3 Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτήν.

3. Ασφάλεια συναλλαγών

3.1 Η Εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών καθώς και των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως ασφαλείς και απόρρητες.

3.2 Η Εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 256-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνσή τους, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρήσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας τα επιπλέον στοιχεία επεξεργάζονται με ασφάλεια μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς και σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται στο κατάστημα.

3.3 Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η Εταιρεία δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

4. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής Ιδιοκτησίας – Σήματα

4.1 Όλο το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στον παρόντα ιστότοπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

4.2 Συνακόλουθα των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, εκτέλεση, έκδοση, φόρτωση (άλλως γνωστόν ως download), πώληση, μετάφραση, τροποποίηση και εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του παρόντος ιστότοπου από το χρήστη ή οποιονδήποτε τρίτο ως προς τους διαχειριστές του χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση και συναίνεση τους. Ο χρήστης μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα μόνο για προσωπική χρήση κι όχι για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς.

5. Περιορισμός ευθύνης

5.1 Η « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πανδημίες κλπ) στη διάρκεια των οποίων δεν είναι δυνατό να παραδώσει στους πελάτες τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου οπότε θα τους ενημερώσει μέσω e-mail, προκειμένου να δηλώσουν αν επιθυμούν, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Η « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

5.2 Το e-shop ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

5.3 Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Οι πληροφορίες και οι υποδείξεις που δίνονται από την εταιρεία για την χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων που πωλούνται από την « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » βασίζονται στη γνώση και εμπειρία της Εταιρείας και είναι συμβουλευτικές. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεμελιωθεί εναντίον της η οποιαδήποτε ευθύνη για τις παρεχόμενες αυτές βοηθητικές πληροφορίες δεδομένου ότι αυτές δίνονται εκτός των άλλων θεωρώντας τις περιγραφές του πελάτη όσον αφορά τις επιτόπιες συνθήκες αξιόπιστες, κάτι το οποίο δεν μπορεί με κανένα τρόπο να διασφαλιστεί.

5.4 Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.nbaxevanis.gr είναι δυνατόν να περιέχουν λάθη (τυπογραφικά, αριθμητικά κλπ) που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας, για τα οποία λάθη η « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » δεν φέρει καμία ευθύνη.  Η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ολόκληρο το περιεχόμενό της ή ο server, που την φιλοξενεί, δεν περιέχουν ιούς που μπορεί να βλάψουν τον υπολογιστή του χρήστη. Συνιστούμε σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου να έχουν εγκαταστήσει ένα πρόσφατα ενημερωμένο πρόγραμμα για την προστασία από ιούς.

5.5 Η « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να απεικονίσει με τη μέγιστη ακρίβεια τα διατιθέμενα από αυτήν προϊόντα. Ωστόσο, επειδή η τελική προβολή εξαρτάται (και) από την οθόνη και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος, για την οποία η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

6. Ευθύνη χρήστη

6.1 Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση του e-shop. Ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για οιασδήποτε φύσης ζημία προκληθεί στους διαχειριστές του www.nbaxevanis.gr ή τον ιστότοπο τους, οφειλομένη σε παράβαση είτε της ισχύουσας νομοθεσίας είτε των παρόντων όρων, υποχρεούμενος να την αποκαταστήσει άμεσα και με κάθε νόμιμο μέσο. Ως εκ τούτου οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμφωνούν ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » για :

αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου που έρχεται σε αντίθεση με το νόμο καθώς και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη, παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο ατομικά την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων, είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις,

πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο,

αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),

αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,

να παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου του e-shop να ζημιώσουν με οποιονδήποτε τρόπο τη φήμη της « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » ή τρίτων, να εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στο e-shop,

να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από τον λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου,

αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,

ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,

παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,

συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

6.2 Σε περίπτωση που το www.nbaxevanis.gr ειδοποιηθεί σχετικώς ή διαπιστώσει ή υποπτευθεί ότι χρήστης παραβαίνει τους όρους του παρόντος και ενδέχεται να προκαλεί με τη συμπεριφορά του βλάβη ή ζημία πάσης φύσεως στον ιστότοπο ή σε τρίτα πρόσωπα, δύναται να διαγράψει χωρίς προειδοποίηση το λογαριασμό του εν λόγω χρήστη και να συνεργαστεί με κάθε αρμόδια Αρχή ώστε να επιβληθούν οι εκ του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση χρήσης, παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες όρους, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν την « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » για κάθε θετική και αποθετική της ζημία.

7. Γενικές αρχές

7.1 Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας της εταιρείας « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας της « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE ».

7.2 Για τη χρήση των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας είναι απαραίτητο ο χρήστης να διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό (π.χ Η/Υ, πρόσβαση στο Διαδίκτυο κλπ). Σε περίπτωση έλλειψής του ή πλημμελούς λειτουργίας του, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο χρήστης αποκλειομένης ρητώς οιασδήποτε ευθύνης των διαχειριστών της παρούσας ιστοσελίδας.

7.3 Μολονότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας της « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » έχουν λάβει όλα τα προσήκοντα μέτρα ώστε η πρόσβαση και χρήση του ιστότοπου τους να είναι ασφαλής για το σύστημα των χρηστών, δεν εγγυώνται ότι ο ιστότοπος τους ή ο πάροχος φιλοξενίας αυτού (server) θα είναι απαλλαγμένοι από κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό (π.χ ιοί κλπ.) ή κακόβουλες παρεμβάσεις τρίτων ή ότι αδιάκοπτα θα βρίσκονται σε λειτουργία και εκ του λόγου τούτου δεν φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή αλλοίωση δεδομένων που θα οφείλεται στη χρήση του. Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας του συστήματος του, φέροντας την αποκλειστική ευθύνη για αυτό.

8. Έναρξη – Διακοπή λειτουργίας υπηρεσιών

8.1 Η « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE » διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

8.2 Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι η Εταιρεία « Ν.Κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Μ. IKE» διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

9. Πολιτική επιστροφών

9.1 O πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με τα μεταφορικά έξοδα να επιβαρύνουν τον ίδιο,  σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές σε περίπτωση που παραλήφθηκε λανθασμένο εμπόρευμα από αυτό που παραγγέλθηκε. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις : 

α)           επικοινωνία του πελάτη την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με email στο info@nbaxevanis.gr ή στο  τηλ. 2810341504.  

β)           το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθη, η συσκευασία του να έχει μείνει άθικτη και να μην υπάρχουν ζημιές,

γ)           το εμπόρευμα να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής – τιμολόγιο αγοράς, που αποδεικνύουν την συναλλαγή. 

Σε περίπτωση που η επιθυμητή επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών τότε η Εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή/και αντικατάσταση προϊόντων. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της Εταιρείας.

9.2 Μετά τον έλεγχο των προϊόντων που επιστράφηκαν και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Εταιρεία θα ενημερώνει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η Εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας Τράπεζας και του πελάτη.

9.3 Η Εταιρεία ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια. Εκτός από τα παραπάνω δικαιώματα, ο Πελάτης, σε περίπτωση προϊόντος που έχει ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας, έχει και όλα τα δικαιώματα από τις υπάρχουσες διατάξεις και νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης και προστασίας του καταναλωτή.

10.Αποποίηση ευθύνης - Εγγυήσεις

10.1 Τo www.nbaxevanis.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση έγγραφη ή μη, άμεση ή έμμεση, για την ορθότητα, αλήθεια και ακρίβεια των πληροφοριών των προϊόντων καθώς αυτές παρέχονται από τις κατασκευάστριες εταιρίες ή τις υπεύθυνες για τη διακίνηση τους εταιρείες και εν γένει από τους προμηθευτές τoυ και όχι  από τo ίδιo και αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, συμπεριλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλότητας.

10.2 Σε περίπτωση δε βλάβης του προϊόντος μετά τη χρήση του, το www.nbaxevanis.gr δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη και ο καταναλωτής απευθύνεται άμεσα στην κατασκευάστρια/προμηθεύτρια εταιρεία, επιδεικνύοντας το σχετικό παραστατικό αγοράς από το οποίο προκύπτει ο χρόνος αγοράς του και κάθε συνοδευτικό έγγραφο εγγύησης που συνοδεύει το προϊόν. Ο καταναλωτής δύναται να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας προκειμένου να του παρασχεθεί οποιαδήποτε συνδρομή για την επικοινωνία του με την κατασκευάστρια εταιρεία.

10.3 Το service των προϊόντων εκτελείται στα κεντρικά service των εταιρειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς ορίζεται από τον κατασκευαστή του εκάστοτε προϊόντος. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι η απόδειξη - ημερομηνία αγοράς, σωστή χρήση του προϊόντος, η τήρηση των οδηγιών χρήσης, η συντήρηση και καθαρισμός του προϊόντος.

10.4 Η εγγύηση ενός προϊόντος καλύπτει μόνο το κόστος των ανταλλακτικών (όσων αναφέρονται στης οδηγίες χρήσης του προϊόντος) και των εργατικών και σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής.

10.5 Οι εγγυήσεις των προϊόντων σε περιπτώσεις πού αφορούν χρώματα, υδραυλικά, ηλεκτρικά, σιδηρικά, ή εργαλεία χειρός, και γενικότερα αναλώσιμα είναι αυτές της καλής λειτουργίας, και του μη ελαττωματικού προϊόντος.

11. Δικαίωμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών

11.1 Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

12. Ασφάλεια (privacy) προσωπικών δεδομένων

12.1 Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

13. Κώδικας Δεοντολογίας

13.1 Η λειτουρία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Περισσότερες λεπτομέριες σχετικά, θα βρείτε εδώ.

14. Εφαρμοστέο δίκαιο – Παρέκταση αρμοδιότητας

14.1 Η παρούσα σύμβαση χρήσης ερμηνεύεται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και τους κανόνες της καλής πίστης καθώς και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε διάταξη εκ των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών. Σε περίπτωση που ο Χρήστης ή ο Πελάτης χρησιμοποιούν το Ηλεκτρονικό Κατάστημα από τρίτη χώρα, υποχρεούνται να τηρούν και τη νομοθεσία της χώρας αυτής. Το παρόν αποτελεί συνολική συμφωνία μεταξύ του παρόντος ιστοτόπου και του επισκέπτη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.

14.2 Για οποιαδήποτε διαφορά απορρέουσα εκ της παρούσας σύμβασης χρήσης του παρόντος ιστοτόπου και από τις συμβάσεις πώλησης προϊόντων εξ αποστάσεως μέσω αυτού, ήθελε προκύψουν αποκλειστικώς αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης.

Το καλάθι σας είναι άδειο

To nbaxevanis.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Τα στατιστικά cookies ή analytics cookies είναι υποσύνολο των cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σου προσφέρουμε.